srijeda, 15. prosinca 2010.

Naj cool poklon ikada! - swap

Jučer mi je stigao swap - paket od Lilly još dok sam bila na poslu....jedva sam dočekala da dođem doma! A imala sam što i vidjeti!
Paket je bio ooooogroman i težak! A unutra.....svega i svačega!Naj, naj čizmica koju sam vidjela, a još k tome i višenamjenska! Lilly ju je zamislila kao kućicu za ptice. Mislim da bi lokalni vrapci zaratili oko tako predivne kućice tako da će čizmica ostati meni na oku :-)
Oooo, bilo je u paketu još divota!
Kako moja draga swap - partnerica zna za moju ljubav prema pravljenju kolačića nije mogla odabrati bolje! Dobila sam 3 vrećice pune oraha!!! I još k tome super upakirane s crvenim mašnicama! Jeste ljubomorne?!?...hehehe. Lilly, kad zamiriši orahnjača tebe ću se prve sjetiti!Nisam znala da postoji i crvenkasta varijanta oraha...njih mi je Lilly ubacila za sreću :-)Dobila sam i ručno pletene papučice...malo su mi male, ali ionako bi ih šteta bilo nositi. Imam super mjesto, na zidu iznad radnog stola, za njih!Tu je još bila i ručno rađena čestitka s ispisanom božićnom pjesmicom i notama...i grančica božikovine....i novčić iz Lillynog kraja....Za kraj je sve bilo zaokruženo srebrnim anđelom (Angel), perom (Feather) i sa puno vilinske prašine (Dust) kojom je Lilly posula cijeli ovaj swap!Lilly hvala ti na predivnim darovima i na svim lijepim željama što si mi ih poslala iz svoje Slavonije!
Za kraj evo mali slide show koje sam nazvala "Avanture božićne čizmice" - po uzoru na Heidi i njezine dogodovštine :-)P.S. A ovo je dobila Lilly!

Hvala Izzy na organizaciji!

Broj komentara: 9:

Sandra Z kaže...

Ajme, ovo je najpredivnijih swap paketić kojeg sam do sada vidjela ! Naravno da sam ljubomorna :)))))))
Predivno, slatko, originalno. .. ali, takva je naša Lilly :))

Anonimno kaže...

Ma divota koji pokloni, boje,ideje,prekrasno!!!
Čizmica je mrak!!!
Pusa.

Sanja kaže...

Na čizmicu sam stvarno ljubomorna... fenomenalno, originalno i kako sama kažeš, višenamjensko, ma odlična je, kao i svi drugi darovi kojima te je obradovala Lilly!

Lilly... kaže...

Hehehehe! Baš mi je drago što ti se sviđa! Nekako sam i mislila da će se uklopiti na balkončić s mozaikom! :))) Papučice su male, joj da sam znala... :)) Onda će biti veće sljedeći put, adresu znam! :)) Ja sam cijelu zimu u njima :))) A ne sumnjam da će od oraha biti fini kolačići! Štucat će mi se sigurno...:D Pusa velika partnerice moja! Bilo je lijepo biti dio svega ovoga! :)))

SmallG kaže...

Preprepredobar poklon! Sve mi se sviđa! :)))
Čizma ja odlična! :)

eda kaže...

Vjerujem da si skakala po sobi od veselja kad si počela otvarati kutiju, pa vaditi jedno po jedno, ja bih sigurno zaplesala od radosti da dobijem ovakvo nešto... Ma sve mi je super i originalno, ali čizma je savršena, naj naj!!!

Mare kaže...

evo i ja samo od onih koji su oduševljeni čizmicom:))).....predobra ideja:)....
poslati orahe za kolače može samo netko s velikom srcem:).....a kako i sama koristim orahe iz tih krajeva pouzdano znam da su jako dobri:)....
divne ste poklone izmjenile,swqp je nešto što i mene uvijek beskrajno veseli:)))...
pusa:)...

Tanema kaže...

što je oovo originalno! i korisno! i prekrasno! svaka čast cure!

Biljana kaže...

Wow! Predobar swap, ne cudi me, sto si se obradovala i iznenadila:)
Bravo cure

Related Posts with Thumbnails